Health Blog

  • ۰
  • ۰

میوه‌‌ی به (Quince ) میوه‌ای زرد رنگ است. علاوه بر این‌که فرآورده‌ی خشک آن یکی از بهترین و پرطرف‌دارترین نوشیدنی‌های پاییز و زمستان است، خود میوه نیز مصارف خوراکی بسیاری دارد. مربای به کم‌شکر، برای وعده‌ی صبح انتخاب خوبی است اما برخلاف اینکه میوه‌ی به و دمنوش آن زرد رنگ است، مربای به پس از پخت و آماده شدن، با رنگ قرمز، زیبایی و خوشمزگی را به سفره‎ی صبحانه‌ی شما می‌آورد. از به در خوراک‌ها، خورشت‌ها و ترشی هم استفاده می‌شود. اگر فکر کردید که خواص به تا همین‌جا تمام می‌شود، اشتباه کردید! به، این میوه‌ی مقوی از شکوفه گرفته تا برگ و دانه‌های آن به‌طور جداگانه هرکدام قابل مصرف هستند و خواص بسیاری دارند.

دمنوش به چه طعمی دارد

دم‌کرده برگ‌های سبز به هم می‌تواند به عنوان یک جوشانده در کنار دمنوش میوه به؛ برای تسکین سرفه بسیار اثرگذار باشد. طبع میوه به گرم و خشک روبه معتدل است و برای افراد با طبع‌ها و مزاج‌های مختلف مفید است.

اگر سراغ طعم و مزه‌ی دمنوش به را بگیرید باید به شما بگوییم در برخورد با چای به خشک شده، انتظار یک طعم خوب و خوشمزه را داشته باشید اما اگر قصد دم‌کردن برگ‌ درخت به را دارید، ممکن است پس از جوشاندن و دم کردن برگ‌های خشک، با یک نوشیدنی تلخ مواجه شوید. البته این میزان تلخی برای همه یکسان نیست. شاید در طبع و ذائقه شما آن‌قدرها هم تلخ به‌نظر نرسد. با این حال می‌توانید از هل یا چوب دارچین برای معطر کردن و از عسل یا نبات برای شیرین کردن آن استفاده کنید.

خواص کلی به

درکنار مصارف خوراکی، بوئیدن به هم موجب ایجاد حس نشاط و تقویت قلب و مغز می‌شود. بوئیدن به باعث رفع حالت تهوع و خوردن به موجب تقویت معده و دهانه ورودی آن می‌شود. همچنین از بوی بد دهان و رفلاکس اسید معده جلوگیری می‌کند.
میوه‌ی به دیر هضم بوده و به همین علت ممکن است موجب یبوست مزاج شود؛ برای جلوگیری عوارض ابتلا به یبوست خوردن به، می‌توان از دمنوش آن استفاده کرد که دیگر باعث بروز این مشکلات نمی‌شود. میوه به دارای ترکیبات و موادی مثل پکتین، ویتامین‌های گروه C،B و A، مواد نشاسته‌ای، مواد قندی، فسفر، کلسیم، پتاسیم، آهن و سدیم است و خواصی مثل رفع ناراحتی‌های معده، مشکلات ریوی، خلط‌آور، درد‌های قاعدگی، سرفه، تقویت قلب، ضد نفخ، ورم روده و اسهال را دارد.

پیشگیری از سرطان

ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در به می‌تواند رادیکال‌های آزاد موجود در بدن را بی‌اثر کند و همچنین به تقسیم و تمایز سلول‌ها در جهت درست آن‌ها کمک کند و از سرطانی شدن سلول‌ها جلوگیری کند.

کاهش وزن

ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه‌ی به و خواص دمنوش به، باعث افزایش متابولیسم بدن شده و فیبر موجود، در تقویت عملکرد دستگاه گوارش تاثیر مثبت گذاشته و بر روند کاهش وزن، موثر است.

خواص دم کرده به

خواص دمنوش به علاوه ‌بر اثرات بسیار مثبتی که بر روی دستگاه گوارش و متابولیسم بدن دارد، خواص قابل ذکری نیز در رابطه با پوست دارد. پس اگر به دنبال یک نوشیدنی طبیعی و بدون عوارض برای درخشان کردن پوست صورت خود و بهبود چین و چروک پوستی، حذف لکه‎ها و محافظت پوست در برابر اشعه ماورابنفش هستید، از نوشیدن دمنوش به غافل نشوید.

خواص دیگر به برای تنظیم فشار خون با شل‌کردن عروق و تنظیم انقباض عروقی، به جریان بهتر خون در رگ‌ها کمک می‌کند و تنظیم فشار خون را به دنبال دارد. به همچنین از طریق بهبود سطوح چربی‌های خونی؛ می‌تواند از بسیاری بیماری‌های قلبی عروقی مثل سکته، نارسایی قلب و بیماری‌های عروقی جلوگیری کند.
به در درمان موضعی درماتیت آپوتیک (التهاب و قرمزی پوست) تاثیر دارد. درماتیت آتوپیک ممکن است بر اثر داشتن آلرژی بر روی پوست و با نشانه‌های قرمزی و التهاب خودنمایی کند.
محتوای مواد معدنی به برای خون‌سازی مفید است. تنظیم خون‌رسانی به فولیکول‌های مو، از طریق تقویت خون‌سازی و تنظیم گردش خون، به رشد بهتر فولیکول‌های مو کمک می‌کند .
جوشانده‌ی به در معالجه اسهال‌های سبک که بر اثر بی‌حالی و تنبلی روده‌ها ایجاد می‌شود تاثیرگذار است و  برای معده‌ها و روده‌ها، بسیار فایده دارد.

چطور دمنوش به درست کنیم

تهیه‌ی چای خشک به، کاری زمان‌بر است که در طی چندروز انجام می‌شود و نیاز به حوصله‌ی بسیاری دارد. اگر تا به این‌جا که از خواص دمنوش به و اهمیت این دمنوش معجزه‌گر آگاه شدید، برای خرید و امتحان مشتاق هستید و می‌خواهید برای یک‌بار هم که شده این دمنوش جذاب را تجربه کنید؛ یک راه بسیار آسان‌تر برای تهیه آن وجود دارد. 
اگر دوست‌ دارید یک دمنوش به خانگی داشته باشید، ما در این‌جا برای شما روش تهیه و دم کردن به را شرح داده‌ایم:

  1. برای تهیه دمنوش به در اولین قدم باید میوه‌های به رسیده را بخرید. اگر در هنگام خرید با به‌های سبز و کال مواجه شدید، برای رفع این مشکل می‌توانید چندروزی به‌های کال را در دمای اتاق بگذارید تا به مرور زمان و با گذشت مدتی رسیده شوند.
  2. به‌ها را خوب بشوید و تمام پرز‌های روی آن را پاک کنید.
  3. بعد از شستن، نوبت به خلال کردن به می‌رسد. برای این‌کار می‌توانید با رنده فلزی به را خلال کنید یا با چاقو به را در قطعاتی به طول حدودا 3 سانتی‌متر و 2 میلی‌متر ببرید. اگر قطعات مساوی و یک‌ اندازه باشند، کار شما را در مراحل بعدی تهیه‌ی دمنوش آسان می‌کند.
  4. در مرحله چهارم لازم است قطعات بریده شده را بر روی یک وسیله‌ی گرمازا قرار داده و با گرمای ملایم خشک کنید. این کار ممکن است چندروزی به طول انجامد. مراقب باشید که خلال‌های به آن‌قدر در معرض گرما و هوا نماند که تمام رطوبت بافت خود را از دست بدهند.
  5. در مرحله بو دادن تکه‌های میوه‌ی به کمی مهارت و دقت نیاز است که به‌ها سوخته و خراب نشوند.
    خلال‌های به خشک شده را داخل ماهیتابه‌ی داغ ریخته و به سرعت زیرورو کنید تا حرارت به‌طور یکسان به همه‌ی خلال‌ها برسد و تا وقتی که به رنگ قهوه‌ای پررنگ برسند، ادامه دهید.
  6. پس ازتغییر رنگ، ظرفی که در آن خلال‌ها را بو داده‌اید از روی حرارت برداشته و فرصت دهید که خنک شوند.

چای به خشک شما آماده است.

برای مطالعه بیشتر کلیک کنید.

  • ۹۹/۰۶/۲۱
  • niusha ztm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی