Health Blog

  • ۰
  • ۰

شربت زعفران یکی از خوش طعم ترین شربت های ایرانی محسوب می شود و از گذشته در پذیرایی از مهمان ها مورد استفاده بوده است.

شربت زعفران را میتوان به طریق متفاوت و ترکیب آن با سایر گیاه ها و دانه های خوراکی مانند خاکشیر آماده کرد. با ما همراه باشید تا بررسی مفصلی درباره ی طرز تهیه و فواید و مضرات شربت زعفران داشته باشیم.

تاریخچه زعفران

طبق توضیحات ویکی پدیا زعفران یا زَرپَران (نام علمی: Crocus sativus) گیاهی است از تیرهٔ زنبقیان، سردهٔ زعفران که به عنوان ادویه در آشپزی کاربرد دارد. کلاله و خامه زرشکی رنگ گل زعفران جمع‌آوری و خشکانده می‌شود، و از آن برای چاشنی‌زنی و رنگ دهی غذاها استفاده می‌شود. زعفران سال هاست که به عنوان گران‌بهاترین ادویه جهان بر حسب وزن شناخته می‌شود،و قیمتی نزدیک به ۵۰۰۰ دلار آمریکا به ازای هر کیلوگرم دارد. ریشه تاریخی این گیاه ایران می‌باشد. و در قرن ۲۱ ایران بیش از ۹۰٪ زعفران جهان را تولید می‌کند. ایران بزرگترین صادر کننده زعفران و چین بزرگترین واردکننده زعفران جهان می‌باشد. ارزش جهانی صادرات این محصول ۲۷۵٫۸۴ میلیون دلار است.

خواص شربت زعفران

تا به این‌جا همواره از خواص زعفران و فواید آن گفتیم اما برسیم به این‌که خواص شربت زعفران چیست و چه موارد درمانی و بهبودی را شامل می‌شود:

بهبود خواب

تقویت سیستم تنفسی

تقویت سیستم ایمنی بدن

تقویت قلب

تقویت کننده‌ی سیستم گوارش

طرز تهیه شربت زعفران

حالا که با تاریخچه و طعم این شربت آشنا شدید، به سراغ خوشمزه‌ترین بخش برویم. طرز تهیه‌ی شربت زعفران نه آن‌قدرها سخت است که بخواهید از خیر درست کردن و نوشیدن آن بگذرید و نه آن‌قدرها آسان که با کمترین زمان و امکانات آماده شود.
بد نیست اگر با طرز تهیه‌ و مواد اولیه‌ی لازم این شربت آشنا شوید. مطمئن باشید درست کردن و نوشیدن آن برای شما خاطره‌ی خوشی به‌جا می‌گذارد.

ادامه ی مطلب را در اینجا بخوانید.

  • ۹۹/۰۹/۰۲
  • niusha ztm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی