Health Blog

۸ مطلب در آذر ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

دارچین یکی از پرخاصیت ترین ادویه ها می باشد. که هم در پختن غذا و هم به صورت دمنوش مورد استفاده قرار می گیرد. ابتدا به معرفی کوتاهی درباره ی دارچین می پردازیم.

طبق تعریف ویکی پدیا دارچین نوعی ادویه خوشبو است که در بعضی از غذاها می‌ریزند. از داروهای گیاهی خوشبو نیز محسوب می‌شود. درخت دارچین که بیشتر در هندوستان و چین می‌روید، جزو رده دولپه‌ای‌های جداگلبرگ می‌باشد و همیشه‌سبز است. بومی سریلانکا است و بهترین آن دارچین سیلانی است. گل‌های منظم و سفید مایل به زرد دارد، پوست آن را هم که قهوه‌ای‌رنگ است دارچین می‌گویند.

با توجه به گستردگی جغرافیائی گونه‌های مختلف دارچین سابقه پیدایش و نامگذاری آن‌ها نیز متفاوت است. سابقه مصرف و شناسائی آن به مصر باستان و به حدود دوهزار سال قبل از میلاد بر می‌گردد. اما آنچه که در تاریخ به دارچین چینی مشهور شده در حقیقت نوعی از دارچین به نام Cinnamon Aromaticum یا Cassia است که بومی چین بوده و به صورت درخت ۲۰ الی ۳۰ متری است که از پوست درخت به عنوان دارچین استفاده می‌شود.

از خواص دارچین میتوان به تقویت قلب ، تقویت سیستم ایمنی بدن ، لاغری ، سلامت پوست و ... اشاره کرد.

طرز تهیه دمنوش دارچین

بعد از آشنایی با تاریخچه و طعم دارچین؛ این ماده‌ی جادویی و فوق‌العاده، وقت آن رسیده به سراغ طرز تهیه‌ی دمنوش آن برویم. چای دارچین یا دم‌نوش آن به دو صورت می‌توان مورد استفاده قرار بگیرد. در روش‌هایی مثل همراه مواد خوراکی دیگری مثل چای سبز، چای سیاه، زنجفیل و … یا خود چوب دارچین به عنوان دمنوش اصلی به اضافه‌ی شیرین‌کننده‌های اختیاری دیگری، مثل عسل یا شیره و… از دمنوش دارچین استفاده می‌کنند. 

مراحل تهیه‌ی دمنوش دارچین

آب را در قوری بریزید و تا زمان به جوش رسیدن آن صبر کنید. اگر از چوب دارچین استفاده می‌کنید، چوب‌ها را شسته، خرد کنید و به آب در حال جوش اضافه کنید، شعله را کم کنید و بگذارید به مدت 15 دقیقه بجوشد تا عصاره‌‌ی آن آزاد شود. بعد از این مراحل، از روی حرارت بردارید و بگذارید اندکی دیگر بماند تا دم‌نوش به آرامی دم بکشد.
اگر به جای چوب دارچین از پودر دارچین استفاده خواهید کرد، آب جوش را در یک فنجان بریزید؛ پودر دارچین را به آن اضافه کنید؛ هم بزنید و کمی منتظر بمانید تا دم‌نوش شما برای نوشیدن آماده شود.

به همین آسودگی، دمنوش شما آماده است. می‌توانید برای شیرین شدن آن از مواد قندی دلخواه خود استفاده کنید و نوش جان کنید.

دارچین و زنجبیل

این نوشیدنی یکی از راه‌های طبیعی تسکین و کاهش درد قاعدگی خانم‌هاست و برای این دوران بسیار مفید است. دارچین تاثیر زیادی در زیاد شدن نیروی جنسی، رفع دردهای عضلانی، رفع سوء هاضمه، به‌ویژه در مورد نفخ دارد و بهترین بادشکن معده است.
در گردش خون بسیار اثرگذار است و به‌علت داشتن تانن، اثر مفیدی در درمان اسهال دارد. یکی دیگر از اثرات درمانی ترکیب دمنوش دارچین برای لاغری مفید است این دم‌نوش با زنجیبل در بیماری‌های قندی است و همچنین چربی و کلسترول خون را کاهش داده و در درمان تب و سرماخوردگی، اثر درمانی فوق‌العاده‌ای دارد.

برای مشاهده ادامه مطلب کلیک کنید.

  • niusha ztm
  • ۰
  • ۰

پونه کوهی ، فودنه، پودنه، فودنج یا فود (نام علمی: Mentha pulegium) از گیاهان خانواده نعنائیان است. گیاهی است از سرده نعنا و تیره لب گلی‌ها و له شده برگ‌های آن عطر نعنا دارد. در زبان ترکی به آن یارپیز (yarpiz) گفته می‌شود. پونه جزو داروهای مورد استفاده در طب سنتی، قاعده آور، سقط کننده جنین، و جزو گیاهان دارویی است، اما برای کبد سمی است و باعث مرگ برخی از افراد شده‌است. اسانس آن در صنعت عطر‌سازی کاربرد دارد و دارای ماده سمی پولِگون است.

پونه به راحتی میتواند جایگزینی مناسب برای داروهای شیمیایی باشد و سلامتی را برای شما به ارمغان بیاورد. پونه به صورت خام ، مصرف در غذا و دمنوش مورد استفاده قرار می گیرد. در این مطلب قصد داریم خواص و فواید دمنوش پونه را مورد بررسی قرار دهیم.

خواص باورنکردنی درباره دمنوش پونه

اگر خواص دمنوش پونه را بدانید و با آن‌ها آشنا باشید، هیچگاه سراغ داروهای مضر شیمیایی با عوارض کم و زیاد آن‌ها نخواهید‌ رفت. در ادامه به معرفی بخش مهمی از فواید و خاصیت‌های این دم‌کرده بی‌نظیر می‌پردازیم:

  • تب‌بر قوی
  • کاهش دردهای عضلانی
  • درمان برونشیت و خلط‌های سینه
  • کاهش استرس و درمان بی‌خوابی
  • لاغری و کاهش وزن

موارد منع مصرف چای پونه

پونه نیز مانند دیگر داروها و گیاهان، مقدار مصرف معینی دارد. چنانچه بیش از اندازه از این گیاه استفاده کنید، ممکن است دچار مصمومیت شوید.

مصرف این نوشیدنی برای زنان باردار به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. زیرا خطر سقط جنین را به همراه دارد.

مصرف بیش از حد چای پونه به تشنج منجر می‌شود.

یادتان باشد که دمنوش پونه را به اندازه و در کوتاه مدت استفاده کنید. زیرا استفاده طولانی مدت از این دم‌کرده برای کبد ضرر دارد.

ادامه مطلب

 

  • niusha ztm
  • ۰
  • ۰

زعفران این گیاه پرخاصیت و پرکاربرد دارای فواید زادی برای بانوان میباشد. قصد داریم در این مطلب به بررسی خواص و فواید زعفران برای زنان بپردازیم با ما همراه باشید.

زعفران، بهترین لوسیون مو

طلای سرخ برای شما موهایی شفاف به ارمغان می‌آورد. زعفران با استحکام‌بخشی تارهای مو از ریزش آن جلوگیری می‌کند. این گیاه فولیکول‌های مو را ترمیم می‌کند و رشد آن را بهبود می‌بخشد.

زعفران به عنوان بهترین درمان برای آلوپسیا (طاسی منطقه‌ای) شناخته شده‌است. برای مشاهده ادامه مطلب کلیک کنید.

قاعدگی و معجزه‌ی زعفران

دوران قاعدگی

چند روز پیش از آن که دوران پریود شما شروع شود، مقداری زعفران استفاده کنید، معجزه‌ی زعفران در نظمی که به عادت ماهانه شما می‌دهد، مشخص است.

دم کرده پانزده گرم زعفران در یک لیتر آب و مصرف هر روزه دو تا سه فنجان از آن در سه نوبت آثار مهمی در معالجه اختلالات قاعدگی دارد؛ زعفران قاعدگی را تحریک کرده و دردهای ناشی از آن را آرام می‌کند.

پنج گرم تاتارات آهن و پتاسیم، پنج گرم گرد زعفران و پنج گرم پودر دارچین، این ترکیب استثنایی تنظیم عادت قاعده ماهانه شماست.

اگر کمی حوصله بیش‌تری دارید و می‌توانیم روی دقت شما بر زمان حساب کنیم کمی جلوتر یک ترکیب خارق‌العاده دیگر منتظر شماست که باید در سه روز نخست دوران قاعدگی مصرف شود. ۵۰۰ میلی گرم از ترکیبی که حاوی عصاره زعفران، دانه کرفس و عصاره رازیانه است را سه بار در روز در سه روز اول دوران قاعدگی استفاده کنید و از آرامشی که در این دوران دارید، لذت ببرید. این یکی از مهم‌ترین فواید زعفران برای زنان است.

ادامه مطلب

  • niusha ztm
  • ۰
  • ۰

شربت زعفران یکی از خوش طعم ترین شربت های ایرانی محسوب می شود و از گذشته در پذیرایی از مهمان ها مورد استفاده بوده است.

شربت زعفران را میتوان به طریق متفاوت و ترکیب آن با سایر گیاه ها و دانه های خوراکی مانند خاکشیر آماده کرد. با ما همراه باشید تا بررسی مفصلی درباره ی طرز تهیه و فواید و مضرات شربت زعفران داشته باشیم.

تاریخچه زعفران

طبق توضیحات ویکی پدیا زعفران یا زَرپَران (نام علمی: Crocus sativus) گیاهی است از تیرهٔ زنبقیان، سردهٔ زعفران که به عنوان ادویه در آشپزی کاربرد دارد. کلاله و خامه زرشکی رنگ گل زعفران جمع‌آوری و خشکانده می‌شود، و از آن برای چاشنی‌زنی و رنگ دهی غذاها استفاده می‌شود. زعفران سال هاست که به عنوان گران‌بهاترین ادویه جهان بر حسب وزن شناخته می‌شود،و قیمتی نزدیک به ۵۰۰۰ دلار آمریکا به ازای هر کیلوگرم دارد. ریشه تاریخی این گیاه ایران می‌باشد. و در قرن ۲۱ ایران بیش از ۹۰٪ زعفران جهان را تولید می‌کند. ایران بزرگترین صادر کننده زعفران و چین بزرگترین واردکننده زعفران جهان می‌باشد. ارزش جهانی صادرات این محصول ۲۷۵٫۸۴ میلیون دلار است.

خواص شربت زعفران

تا به این‌جا همواره از خواص زعفران و فواید آن گفتیم اما برسیم به این‌که خواص شربت زعفران چیست و چه موارد درمانی و بهبودی را شامل می‌شود:

بهبود خواب

تقویت سیستم تنفسی

تقویت سیستم ایمنی بدن

تقویت قلب

تقویت کننده‌ی سیستم گوارش

طرز تهیه شربت زعفران

حالا که با تاریخچه و طعم این شربت آشنا شدید، به سراغ خوشمزه‌ترین بخش برویم. طرز تهیه‌ی شربت زعفران نه آن‌قدرها سخت است که بخواهید از خیر درست کردن و نوشیدن آن بگذرید و نه آن‌قدرها آسان که با کمترین زمان و امکانات آماده شود.
بد نیست اگر با طرز تهیه‌ و مواد اولیه‌ی لازم این شربت آشنا شوید. مطمئن باشید درست کردن و نوشیدن آن برای شما خاطره‌ی خوشی به‌جا می‌گذارد.

ادامه ی مطلب را در اینجا بخوانید.

  • niusha ztm
  • ۰
  • ۰

بسته بندی یکی از مهم ترین بخش های تولید و پخش یک محصول میباشد. در واقع نحوه ی بسته بندی یکی از عوامل مهم جذب مشتری برای محصول شماست. زعفران به عنوان یکی از مهم ترین محصولات صادراتی کشور ما دارای بسته بندی های متفاوتی میباشد. با ما باشید تا با صفر تا صد بسته بندی زعفران آشنا شوید.

 

بسته بندی کالا از نظر فیزیکی باعث حفظ و نگه داری محصول از هرگونه خطر می شود. همچنین بسته بندی مناسب و زیبا باعث جلب مشتری برای محصول می گردد. بسته بندی زعفران نیز یکی از مهم ترین مراحل تولید و پخش آن می باشد. و این بسته بندی باید به گونه ای باشد تا به عنوان محافظ زعفران دربرابر تاثیرات فیزیکی، بیولوژیکی، شیمیایی و خارجی عمل کند. این محافظت شامل حفاظت دربرابر تغییرات دما، ضربه و لرزش هم هست. زعفران کالای گران‌قیمتی است، منطقی است اگر هنگام انتخاب روی کیفیت بسته‌بندی آن سرمایه‌گذاری شود.

 

اصلی‌ترین شرایط تاثیرگذار بر بسته بندی زعفران

همان‌طور که گفتیم زعفران ماده‌ای است که کنترل و بسته‌بندی آن می‌تواند بر حفظ و سلامت آن تاثیر بگذارد. مدت زمانی که می‌تواند سالم باشد و از فساد دور باشد تا چندسال است اما بسته‌بندی درست و اصولی آن هم می‌تواند کمک زیادی به این افزایش این مدت زمان بکند. بسته بندی زعفران باید از نظر زیست‌شناختی آن را در برابر میکروارگانیسم‌ها، جوندگان کوچک و جانوران ریز حفظ کند. از نظر شیمیایی هم محیط می‌تواند بر کیفیت زعفران تاثیر بگذارد. رطوبت، نور و نفوذ اکسیژن عاملی برای بد شدن طعم، بو و رنگ زعفران است. برای حفظ کیفیت آن از نظر عوامل آسیب‌زننده‌ی داخلی، زعفران باید در محیط هوای خشک، تاریک و خنک نگه‌داری شود.

شکل بسته بندی زعفران

بسته بندی زعفران به طور کلی در دو بخش اصلی تعریف می‌شود. بسته‌بندی درونی و بسته‌بندی بیرونی محصول. بسته‌بندی درونی درواقع همان بخشی است که کلاله‌های زعفران در آن قرار می‌گیرد و مسئولیت حفاظت زعفران از نفوذ گرما، سرما، نور و … را دارد. محصول در نهایت در بسته‌بندی بیرونی قرار می‌گیرد. این نوع از بسته‌بندی، بخش اصلی و زیباترین بسته بندی زعفران است که مسئولیت جلب توجه مشتریان و مصرف‌کنندگان را به عهده دارد. بیشترین تلاش و طراحی‌ متفاوتی که بر روی بسته بندی زعفران انجام می‌شود، مربوط به همان بسته‌بندی بیرونی است. بسته‌بندی خلاقانه کیفیت و دوام محصول را افزایش می‎دهد. طراحی یک بسته‌بندی مناسب در زعفران باید باعث ایجاد حس آرامش در مشتری و مصرف‌کننده باشد. زیرا بیشترین عاملی که می‌تواند در مرحله‌ی اول تاثیرگذاری خود را برای انتخاب مشتریان ثابت کند، احساسات آن‌ها است. برای همین است که درگیر کردن احساسات افراد با دیدن شکل بسته‌بندی، به ویژه بسته بندی زعفران ، می‌تواند نقش بسیار زیادی در فروش آن داشته باشد.
عوامل دیگری مثل سایز، تسهیل در باز و بسته شدن ظرف و نگه‌داری آسان زعفران هم در انتخاب و طراحی آن اهمیت دارد. ادامه مطلب

 

  • niusha ztm
  • ۰
  • ۰

خرید زعفران اصول و حساسیت های مخصوص خود را دارد. قصد داریم تا در این مطلب به معرفی انواع زعفران و اصول خرید آن بپردازیم. پس با ما همراه باشید تا درمورد این طلای سرخ بیشتر بدانیم . 

تاریخچه کاشت زعفران در ایران

همان طور که میدانید ایران یکی از کشور های مهم در زمینه کشت و برداشت و همچنین صادر کننده ی زعفران در سطح جهان میباشد. ایرانیان ضمن صدور زعفران به بسیاری از نقاط جهان باستان، خواص آن را به یونانی‌ها، رومی‌ها، چینی‌ها و اقوام سامی از جمله عرب‌ها معرفی کردند و شیوه زراعت آن را در سده‌های اول تا چهارم هجری به امت‌های اسلامی اطراف مدیترانه آموختند. به این ترتیب که نخستین زعفران‌کاری به وسیله ایرانیان تبعید شده توسط معاویه در نواحی شام دایر شد. پس از آن کاشت زعفران در شمال آفریقا و اندلس (اسپانیای اسلامی) و صقلیه (سیسیل) رواج یافت. اقوام ایرانی همچون رستمیان و بنوطبری در انتقال فرهنگ زعفران‌کاری مؤثر بودند.

انواع زعفران

زعفران پوشال

زعفران دخترپیچ

زعفران سرگل

چطور زعفران اصل را از زعفران تقلبی تشخیص دهیم

موقع خرید زعفران، همه به دنبال زعفران اصل، خوش عطر و خوشرنگ می‌گردند و ترجیح می‌دهند در ازای پولی که می‌پردازند، زعفران مرغوب دریافت کنند. اما متاسفانه محصولات تقلبی در حوزه خرید و فروش زعفران هم وجود دارد. به همین خاطر، تشخیص زعفران اصل از تقلبی اهمیت بسیاری دارد.

برای آنکه بفهمید کدام زعفران اصل و کدام زعفران تقلبی است، باید آن را از روی شکل ظاهری، رنگ، طعم، چرب بودن زعفران و … تشخیص دهید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر درمورد تهیه زعفران به این لینک مراجعه نمایید.

منابع:

http://www.atsezfamily.com/خرید-زعفران/

 

https://fa.wikipedia.org/wiki/زعفران

 

 

  • niusha ztm
  • ۰
  • ۰

زعفران، این گیاه خوش رنگ و طعم یکی از جدانشدنی ترین موارد از سفره ی ایرانی ها است. که هم به عنوان طعم و رنگ دهنده ی غذا و هم به عنوان دمنوش و حتی ادویه مورد استفاده قرار می گیرد. اما علت گرانی زعفران چیست؟ با ما همراه باشید تا بررسی کاملی از مراحل کشت و برداشت زعفران داشته باشید و علت ارزش بالای این طلای سرخ را بدانید.

 

زعفران گیاهی کوچک و چندساله به ارتفاع ۱۰ تا ۳۰ سانتی‌متر است. از وسط پیاز یا قاعده‌یِ ساقه، تعدادی برگ باریک و دراز خارج می‌شوند. از وسط برگ‌ها، ساقه‌ای گلدار بیرون‌می‌آید که به یک تا سه گل منتهی می‌شود. گل‌ها دارای ۶ گلبرگ بنفش‌رنگ هستند که ممکن است در بعضی واریته‌ها به رنگ گلی یا ارغوانی باشند. گل‌ها دارای ۳ پرچم و یک مادگی منتهی به کلالهٔ سه‌شاخه به رنگ قرمز متمایل به نارنجی هستند. قسمت مورد استفاده این گیاه انتهای خامه و کلاله سه‌شاخه است که به نام زعفران مشهور است و معطر و کمی تلخ است.

کشت و قیمت زعفران

در مقایسه با سایر گیاهانی که می‌توانند در چندین منطقه مختلف در سراسر جهان رشد کنند و کیفیت یکسانی از محصول را داشته باشند؛ گیاه زعفران، یک گیاه بسیار ریز و انتخابی است که قابلیت کشت در همه‌ی سرزمین‌ها را ندارد و تنها مخصوص به برخی مناطق است. زعفران بی‌نظیر است زیرا فقط سه هفته در سال شکوفا می‌شود و فرآیند برداشت و تولید آن گران‌تر از سایر ادویه‌ها است. تمام زعفران‌هایی که در جهان توزیع می‌شوند تنها از یک بخش کوچک گیاه زعفران، به نام کلاله تولید می‌شوند. به کلاله گل زعفران «زعفران کروکوس» هم می‌گویند.
هر گل تنها 3 کلاله دارد. در سه هفته‌ی برداشت زعفران، کشاورزان و زعفران‌کاران هر روز، قبل از طلوع خورشید، گل‌های کوچک زعفران را از زمین می‌کنند، کلاله‌های زعفران را از آن بیرون می‌آورند و برای خشک شدن و آسیاب شدن جمع‌آوری می‌کنند. نکته‌ی جالبی که می‌تواند در قیمت زعفران گرمی تاثیر داشته باشد این است که زعفران توانایی تولید مثل ندارد و هر ساله‌ توسط انسان در زمین کاشته می‌شود.

روند استخراج زعفران

تا به امروز، هیچ روش مکانیزه‌ای برای برداشت و جدا کردن صحیح کلاله از زعفران به وجود نیامده است. جالب است بدانید که مزرعه زعفران باید در پایان فصل برداشت تا شروع فصل برداشت بعدی، استراحت کند. بنابراین یک مزرعه‌ی زعفران تنها یک‌بار در سال قابل کشت است و امکان استفاده‌ی از آن نیست. شاید بتوان یکی از دلایل گرانی قیمت زعفران را در این مورد پیدا کرد.

گل‌ها هم کوچک هستند و در ارتفاع بسیار کمی و نزدیک به زمین رشد می‌کنند. همین باعث خواهد شد روند کل کار زیاد باشد.
از آن‌جا که نخ‌ها بسیار ظریف هستند، هر نخ زعفران باید تک‌تک با دست و به آرامی و لطافت برداشته شود. این یک فرآیند زمان‌بر و ملایم است. در نهایت از هر گل زعفران تنها 2تا3 کلاله‌ی زعفران جدا می‌شود. کلاله‌ها پس از جدا شدن از گل، به سرعت ماهرانه خشک می‌شوند تا رنگ قرمز پررنگ و طعم بی‌نظیر خود را حفظ کنند و از رطوبت هنگام بسته‌بندی جلوگیری شود.
مهم‌ترین موارد برای برداشت زعفران با کیفیت بالا که عامل اصلی برای تغییر کیفیت زعفران هر منطقه است، شامل موارد زیرد است:

  • ژنتیک گیاه
  • آب‌وهوا
  • خاک

برای مشاهده ی ادامه ی مطلب کلیک کنید.

  • niusha ztm
  • ۰
  • ۰

طبق تعریف ویکی پدیا دمنوش یکی از پرطرفدار ترین نوشیدنی های رایج میان بسیاری از مردم است. قصد داریم در این مقاله مواردی که در مورد دمنوش ها و خرید آن ها حائز اهمیت است را بررسی نماییم. با ما همراه باشید.

دَم‌نوش نوعی نوشیدنی است که در آن جزئی از گل ، برگ، ساقه، ریشه، دانه، پوستِ میوه یا اجزای دیگر گیاهان دارویی که قابل حل در آب است، به صورت خشک یا تازه مورد استفاده قرار می‌گیرد. دم کردن یا گرفتن عصاره به وسیلهٔ آب متداول‌ترین و قدیمی‌ترین روش به کار بردن داروهای گیاهی است.

فواید نوشیدن و خرید دمنوش چیست؟

همان‌طور که هر گیاه فواید خاص خود را دارد، مصرف و نوشیدن دمنوش گیاهی هم فواید بسیاری را به بدن خواهد رساند. وقتی که این گیاهان با یک‌دیگر ترکیب می‌شوند و یک دمنوش ترکیبی را به وجود می‌آورد، این خواص بیشتر می‌شود. اگر تا به امروز مصرف دمنوش‌های گیاهی در برنامه غذایی شما نبوده است و میل زیادی به خوردن آن‌ها نداشتید، برای شروع توصیه می‌شود که روزانه یک فنجان دمنوش بنوشید. هنگامی‌که احساس کردید واکنش‌های مثبتی روی بدن شما رخ می‌دهد، می‌توانید تعداد فنجان‌های خود را به دو عدد افزایش دهید اما به خاطر داشته باشید زیاده‌روی در مصرف ممکن است نتیجه‌ی عکس بر سلامتی شما داشته باشد.

فواید کلی دمنوش‌ها به شرح زیر است:

  • مشکلات گوارشی مانند مشکلات معده و بی‌خوابی را کاهش و برطرف می‌کنند.
  • گرفتگی‌های قاعدگی، تبخال و سایر بیماری‌های پوستی را درمان می‌کنند.

نکاتی که در خرید بهترین دمنوش باید درنظر داشته باشید

خرید دمنوش هم مثل بسیاری از موارد می‌تواند نکات ریز و مهمی داشته باشد که بسیار تاثیرگذار باشند. اگر درباره‌ی این رمزوراز مهم بدانید، می‌توانید یک خرید با کیفیت و مطمئن انجام دهید و با آرامش خاطر از نوشیدن دم‌نوش خود لذت ببرید. این نکات در چند مورد اصلی خلاصه می‌شوند که در ادامه آن‌ها را بررسی خواهیم کرد:

خواص دمنوش

صنعتی و خانگی بودن

اطمینان از تازگی گیاه

 شرکت های تولید کننده دمنوش

برای مطالعه بیشتر درباره ویژگی های چای دمنوش اینجا را کلیک کنید.

  • niusha ztm